GROEP 8 AAN HET WOORD


1-2-2018

Ik vind De Meerwaarde een leuke school, omdat je veel met techniek doet. Ik vind het leuk om dingen uit elkaar te halen of iets anders met techniek te doen. Met onze groep zijn we bij wonen en interieur geweest. Daar hebben we een blok gemaakt met aan de ene kant een stuk krijtpapier en op de andere kant een spiegeltje. Dat was erg leuk! We zijn ook bij techniek geweest. Daar gingen we dingen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten.

Thirza uit Putten
Basisschool Hoef

Ik dacht toen ik op De Meerwaarde kwam: Ik heb zin om naar mobiliteit en techniek te gaan, want ik houd veel van techniek en met mijn handen werken. Het liefst zou ik nu gelijk naar De Meerwaarde gaan, omdat ik hier zoveel kan leren. En ik hoop dat ik een goede toekomst kan krijgen.

Yari uit Voorthuizen
Basisschool dr W. v/d Berghschool

 

Ik kwam de eerste keer op De Meerwaarde en ik dacht: Dit is de school die ik zoek! Ik vind het een mooie school en een leuke school. Later wil ik graag iets doen waarmee ik niet stil hoef te zitten, iets doen dus. Hier op school kan ik lekker veel doen en natuurlijk ook leren en mezelf zijn.

Anna uit Ede
Basisschool Veldhuizenschool

 

< Terug Meer actueel >