BEZOEK VAN GROEP 8


6-2-2017

Op dinsdag 31 januari bezochten ruim 1200 basisschoolleerlingen De Meerwaarde om leuke lesjes en workshops te volgen.
Op deze manier hebben zij aan de praktijk op De Meerwaarde kunnen proeven.

Lees hieronder hun ervaringen: 

Vandaag was ik op de Meerwaarde en we begonnen met economie. Daar leerden we werken met een kassa en we gingen een cadeautje inpakken. Ik vond het heel leuk. Daarna gingen we naar biologie en daar gingen we over organen praten die in je lichaam zitten en nu zitten we bij Nederlands. Ik heb het erg naar mijn zin.
Dilan, basisschool de Plantijn, Barneveld

Op de open dag op de Meerwaarde was voor mij het eerste vak gym. Dit was erg leuk. We deden een leuk spel, een soort hockey, maar dan met een ring en een stok. Het tweede vak was economie. Ik moest een routebeschrijving opstellen van Barneveld naar de RAI in Amsterdam. Ook moest je een hotel regelen om te overnachten. Het derde vak was biologie, daar mochten we een tekening maken van een orgaan uit het menselijke lichaam. Het laatste vak is Nederlands.
Kirsten, basisschool de Windroos, Veenendaal

Ik ben nu op de Meerwaarde en het leukste is eigenlijk alles! Het is hier gewoon hartstikke gezellig en ik weet gelijk al dat ik naar deze school ga. Het zijn aardige docenten. Het is hier kleurrijk!
Evita, Prins Willem Alexanderschool, Barneveld

Ik vond het leuk op de Meerwaarde! Ik was al van plan om hier heen te gaan, maar nu heb ik er nog meer zin in! We hebben economie gedaan, toen stond ik achter de kassa. Het was leuk maar wel moeilijk. De rest was ook heel leuk.
Jennifer, Putten

< Terug Meer actueel >