24.000 EURO VOOR 10 GOEDE DOELEN


19-7-2019

De Meerwaarde sluit jubileumjaar af met 24.000 euro 10 Barneveldse goede doelen.

Op donderdagmiddag 18 juli heeft De Meerwaarde het 10-jarig jubileumjaar met een feest voor medewerkers afgesloten. Tijdens het feest werden cheques met een totaalbedrag van € 24.000 euro overhandigd aan tien Barneveldse goede doelen.

Het geld werd gedurende het hele schooljaar ingezameld rondom een allerlei activiteiten. In maart jl. was er een speciale netwerkeditie van De Meerwaarde’s Got Talent voor bedrijven en instellingen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de school. Tijdens de actiedag op 12 juli was er een obstaclerun voor leerlingen en medewerkers, waren er allerlei workshops voor ouders en andere belangstellenden, een markt, een restaurant, een wieler fun challenge en een carwash.

Het opgehaalde geld is verdeeld over 10 goede doelen – voor ieder jaar van De Meerwaarde één doel. De instellingen die met een cheque naar huis gingen zijn: Hulp aan elkaar, Zorgboerderij 't Paradijs, Stichting Daantje, Dorcas Barneveld, Kinderhospice Barneveld, De Klup, Dagbesteding bij de Pluktuin Voorthuizen, Rudolf stichting, Stichting vrienden van Ons Bedrijf en Stichting vrienden van woon- zorgcentrum Ruimzicht.

Ook BKV, de Barneveldse kraanverhuur, had een aanzienlijk aandeel in het feest. Met behulp van een 37 meter hoge torenkraan van BKV werd o.a. een reusachtige 10 van personeelsleden vastgelegd.

De Meerwaarde vindt het belangrijk om, zeker in een feestelijk jaar een bijdrage terug te leveren aan de Barneveldse samenleving en sluit het jubileumjaar op deze manier goed af.

< Terug Meer actueel >