Open Huis: 29 november 2021 (18.00-21.00 uur)

Voor wie?

Toekomstige studenten en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom.

Heb jij interesse in een MBO opleiding in de richting bouwtechniek of gezondheidszorg? Ben je benieuwd wat MBO locatie De Meerwaarde jou kan bieden? Bezoek ons Open Huis en kom meer te weten over onze opleidingen en studeren bij MBO locatie De Meerwaarde in Barneveld!

Alle Open Huis data

Tijdens het Open huis ben je van harte welkom bij MBO locatie De Meerwaarde in Barneveld (Zonnebloemstraat 25) om kennis te maken en je te laten voorlichten over de MBO opleidingsmogelijkheden in Barneveld.

De volgende open huis momenten in het schooljaar 2021-2022 zijn:

  • Zaterdag 22 januari 2022

  • Dinsdag 8 maart 2022

  • Woensdag 15 juni 2022

De geplande activiteiten vinden plaats binnen de dan geldende corona-richtlijnen van het RIVM. De vorm van de activiteiten kan worden aangepast als dat wenselijk is in de actuele situatie.


Alvast meer weten over onze opleidingen? We hebben een aantal filmpjes voor je, waarin we je meer vertellen over het onderwijs bij MBO locatie De Meerwaarde, voor de opleidingen Bouwtechniek en de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding.

Klik hier om naar de filmpjes te gaan.

Open Huis ONLINE

Het Open Huis van maandag 30 november 2020 hebben we online gehouden, in de vorm van een webinar. Dit webinar waarin we je van alles vertellen over MBO locatie De Meerwaarde, BGO en Bouwtechniek, kun je hier terugkijken.

Algemene informatie over MBO locatie De Meerwaarde

 

 

 

Informatie over de Bouwtechniek opleidingen

 

 

 

Algemene vakken bij MBO locatie De Meerwaarde

 

 

 

Informatie over de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding (BGO)

 

 

 

 

Kijk hier het hele Open Huis ONLINE van 30 november 2020 terug

Bezoekadres

Het open huis voor alle opleidingen in de richtingen Bouw en Dienstverlening (zorg en welzijn) zal, tenzij anders aangegeven, gehouden worden op de locatie Zonnebloemstraat 25 in Barneveld.